Digitale omgeving

De Digitale omgeving vindt u hier.

U logt in met uw accountgegevens, uw naam (e-mailadres) en wachtwoord. Wanneer dit niet lukt, dan meldt u zich bij de contactpersoon van uw school. De contactpersoon kan de inloggegevens van uw account opnieuw verstrekken.
Als u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u weer inloggen wanneer u een nieuw wachtwoord aanvraagt. Vanuit de digitale omgeving wordt een bericht verstuurd naar het e-mailadres van uw account. Let op: dit bericht kan in de spambox terechtkomen. Het e-mailbericht bevat een nieuw wachtwoord.

Heeft u vragen over de examenopdracht, de vaststelling en/of het beoordelingsproces: neem dan contact op met de contactpersoon van het ROC.
 
Voor vragen over de Digitale omgeving: info@esmei.nl
 
Voor technische ondersteuningsvragen kunt u contact opnemen met info@examenservices.nl
Helpdesk telefoonnummer: 030-6087992
 
Andere veelgestelde vragen staan hieronder.

Handleidingen Digitale omgeving

Voor deelnemers van Examenservice MEI en voor gebruikers van de Digitale omgeving zijn handleidingen ontwikkeld, afgestemd op de rol die ze vervullen in het examineringsproces. Zo is er een handleiding voor de beheerder van de school, de ROC-contactpersoon, de examencommissie van de school, de praktijkbegeleider, de eerste en de tweede beoordelaar en de student.

De handleidingen kunnen door de formele contactpersoon van de school worden gedownload. De handleidingen (zeven stuks in totaal) zijn te vinden onder “Info voor leden” nadat de formele contactpersoon is ingelogd op de website esmei.nl.

Neem voor meer informatie contact op met degene die namens uw school is aangewezen als formele contactpersoon van de Stichting Examenservice MEI.